L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 25 de juny del 2019

Les banderes blaves ja llueixen en les dos platges valleres


Les platges de Tavernes ja llueixen les dues banderes blaves que ha aconseguit Tavernes per enguany: una bandera blava a la Goleta i una bandera blava a la genèrica Platja de Tavernes.

Les dues banderes ja han estat hissades en els respectius emplaçament i ara és el vent qui les mou per tal de mostrar a vallers i visitants que les platges valleres són excel·lents en qualitat i serveis, i el treball fet des de l’Ajuntament de Tavernes ha tingut com a fruit que, per sisé any consecutiu, Tavernes tinga dues banderes blaves, guardons que se sumen al "sender blau" de la ruta dels sentits.


El regidor de Compromís, Josep Llacer, en nom de Tavernes va recollir fa uns dies les 2 banderes blaves així com el guardó de senda blava per a la Ruta dels sentits que atorga l'ADEAC. Cal lloar i reconéixer l'esforç de moltíssima gent, operaris, funcionaris, serveis de neteja, policia, salvament i socorrisme, que treballen de valent per tal que la qualitat de les nostres platges siga excel·lent. De fet, es pot comprovar com a les banderes blaves s'acompanya la distinció "Q" de qualitat.

La Bandera Blava no l'atorga ni la Generalitat ni l’Estat espanyol, sinó que és una fundació independent, la Fundació Europea d'Educació Ambiental, que fa un seguiment exhaustiu durant el temps de les condicions de la platja, valoren analítiques i demés, i prenen la decisió si mereix o no l’obtenció del guardó.