L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dijous, 13 de juny del 2019

Iboga Summer Festival dóna a coneixer la programació per dies



Els grans festivals de música que acull un estiu més la platja de Tavernes de la Valldigna han començat a donar a conèixer les últimes novetats per a l’edició d’enguany. Així, l’Iboga Summer Festival ha fet oficial el calendari d’actuacions per dies amb la relació dels diferents grups que actuaran del 24 al 28 de juliol en la platja.



L’Iboga Summer Festival és un dels festivals musicals de referència internacional dels gèneres balkan, ska, reggae i electrojazz i  arrancarà el primer dia amb l'actuació de la cantant Sara Lugo, així com La Trocamba Matanusca, que presenta el seu nou disc: A pic i pala. També hi participaran Els 300, amb una formació composta per integrants de la banda Eskorzo, i Venga Monjas, que suposa el primer espectacle còmic que s'incorpora al festival, segons ha informat l'organització en un comunicat.

El dijous 25 de juliol serà el torn de Fanfare Ciocarlia, La Pegatina i Vinila Von Bismarck, en el seu últim concert de la gira 'Motel llamado mentira'. A més, també hi actuaran Otava Jo o Parno Graszt, bandes excel·lents per als amants del balkan.



Lloc on es muntara l'escenari principal
El divendres 26 actuaran les bandes Dubioza Kolektiv, Femi Kuti & The Positive Force, Natty Bo & Soweto, que rememora el concert d'Ska Cubano de la primera edició de l'Iboga Summer Festival i Limbotheque, amb un directe molt especial que serà gravat en DVD. La gira Cabecita Loca de Mr Kilombo també farà parada a Tavernes. Com a colofó, la jornada es tancarà amb La P'tite Fumeé, Vandal i un after dedicat en exclusiva a la música psy-tràngol.

El dissabte 27 té com a plats forts els concerts d'Orishas, que tornen després de 10 anys de descans; Asian Dub Foundation, que commemoren el 21 qniversari del mític àlbum Rafi's Revenge; The Toasters, i Grison Beatbox, campió del món de Loopstation i figura reconeguda del programa La Resistencia.

 

L’edició es tancarà diumenge, dia 28, amb la celebració d’una gran festa de l’aigua i Iboga Summer Festival acabarà amb un somriure L’organització del festival ja ha posat a la venda les entrades per dia, que es poden adquirir en la seua pàgina web.