L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.210
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 24.674

dijous, 27 de juny de 2019

Es poden els arbres de la plaça del Camp de Futbol per evitar esguellaments de les branques pel pes.La concessionària del manteniment de jardins i zones verdes de Tavernes, "Agricultores de la Vega" ha procedit aquest mateix matí de dijous a podar els oms de la plaça del futbol amb l'objectiu d'evitar alguna trencadura de branques que puguen ocasionar danys a les persones.


L'actuació ha vingut determinada després que el passat cap de setmana es trenqués una branca sense cap conseqüència personal ni danys al mobiliari, branca que va ser retirada a les poques hores per l'empresa.


Ara s'ha procedit a una actuació semblant a la que es va dur a cap fa un mes en els oms del Passeig Lepant: una poda selectiva de les branques a la fi de procedir a un buidatge de l'arbram i, sobre tot,  eliminar pes a les branques derivat per la gran brotada de la primavera i que pot produir, com aixi ja ha passat, a que algunes s'esguellen i caiguen.

Cap comentari: