L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.210
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 24.674

diumenge, 16 de juny de 2019

Rafa Garrigós, director de la SIUM vallera, imparteix novament un curs de direcció a Itàlia.El director de la SIUM vallera Rafa Garrigós tornarà a impartir enguany, per tercer consecutiu, el curs de direcció i dirigirà la banda del Campus Musical d'Estiu "Scaliamo le note" en la localitat italiana de Venaus, en el Piemont, un lloc preciós a la falda dels Alps prop de la frontera francesa.

El campus, organitzat per les bandes de música de les localitats de Bruzolo i Venaus, situades en els Alps italians, es realitzara entre el 15 i el 21 de juliol i comptarà amb la participació com a professors dels solistes més importants de les millors orquestres d'Itàlia."Allò que més m'agrada del Campus Musical Scaliamo le Note de Venaus és comprovar l'absoluta complicitat i l'estima dels músics més petits. Si fem les coses bé, per a molts d'ells poden ser experiències que marcaran llurs vides. Treballem per fer un futur millor on convisquen persones íntegres i sensibles" ha indicat Rafa Garrigós.El curs de direcció es clausurarà amb un concert dirigit pels alumnes participants. El campus instrumental tindrà lloc del 17 al 21 de juliol i finalitzarà amb un concert de la banda del campus formada per tots els alumnes i dirigida per Rafa Garrigós.

Cal indicar que aquesta activitat musical té una bona nomenada en el panorama musical italià, i bona prova és que les places s'exhaureixen molt aviat.

Cap comentari: