L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.210
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 24.674

dissabte, 8 de juny de 2019

L’Ajuntament i el Centre Excursionista impulsen tallers per a elaborar caixes-niu de fustaL'Ajuntament i el Centre Excursionista de Tavernes han encetat junts un nou projecte relacionat amb la creació de caixes-niu per a ocells i ratpenats elaborats amb fusta, amb l'objectiu de facilitar a les esmentades poder fer el seu niu i, a la vegada, incrementar de forma natural els elements per a lluitar contra plagues d’insectes sense danyar el medi ambient.

La iniciativa es durà a terme mitjançant dos tallers oberts al públic on s’elaboraran les caixes-niu i s’explicarà el seu funcionament i utilitat. El primer dels tallers es durà a cap el pròxim 23 de juny a les 18 hores en l’Avinguda de la Marina de la platja aprofitant els actes de la Nit de Sant Joan. Posteriorment, el segon taller de creació de caixes-niu s’ha programat per al 10 de juliol coincidint amb el porrat del Clot de la Font.

El Centre Excursionista ha estat l'encarregat d'obtindre la fusta i preparar els elements de les caixes-nius que seran acoblat pels xiquets i després instal·lats en distints punts del poble i terme. Els beneficis de col·locar les caixes-niu en els espais verds són els de proporcionar als ocells i ratpenats llocs segurs on poder fer niu i criar en el medi ambient, potenciar la conservació d’aus, facilitar la recuperació d’algunes espècies i la de controlar plagues, entre altres.

Cap comentari: