L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 15 de juny del 2019

Comença el XXVII Torneig Mariano Carbó - Alpesa de categoria cadet



Avui s’inicia el XXVII Torneig Cadet Mariano Carbó-Alpesa amb un partit entre la UE Tavernes, club organitzador, i el Getafe CF, a partir de les 18 hores que es juga en el Camp Municipal valler.

El segon partit del dia està anunciat a les 20 hores i enfrontaran els altres dos clubs participants en el torneig, el Valencia CF i el Levante UD, dos rivals i que tenen una ampla trajectòria de participació en el torneig.

Com ve essent habitual i és costum, per a demà diumenge hi ha dos partits previstos en els mateixos horaris que avui: el primer enfrontarà als dos equips perdedors, que lluitaran pel tercer i pel quart lloc mentre que el segon serà la gran final, entre els dos equips guanyadors.

Cadet UE Tavernes

Ell XXVII Torneig Cadet Mariano Carbó-Alpesa l’organitza la UE Tavernes, on cal fer menció a José Ángel Vercher "el Monget" al front de tota l’organització, sense oblidar la col·laboració dels pares i jugadors cadets que han acabat fa uns dies la temporada.  El torneig, ja un clàssic entre els campionats de la categoria, compta també amb el suport de l’Ajuntament valler i nombroses empreses i cases comercials, amb la qual s’aconsegueix dur a cap el torneig nacional i també editar el llibre commemoratiu  de l’any.

Aquest Torneig de Futbol Base, categoria cadets, és un dels més prestigiosos de tot l’estat i ha comptat amb la presència dels equips de la categoria dels més importants equips espanyols. Va ser impulsat per Mariano Carbó, de qui porta el nom, com a manera d’acréixer l’estima i amor dels joves en el futbol i amb el desig que fóra una eina de germanor entre els clubs que hi participen