L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 904
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 18.803

diumenge, 16 de juny de 2019

"IV Marxa nocturna solidaria" a Sant Llorenç per ajudar Ana

 

Ahir es va celebrar la "Marxa Nocturna a Sant Llorenç" amb la participació d'unes 700 persones i organització de l'Agrupament Escolta Valldigna. L'activitat es va iniciar amb una concentració al pati del centre Sant Josep Patronat, on es van celebrar activitats i venta de samarretes, clauers, braçalets tot amb l'objectiu d'ajudar Ana.
 


Les ajudes obtingudes seran enviades a l'associació "Xicotes herois" que ajuda en la investigació contra el càncer infantil a l'Hospital la Fe de València.
 
 
 
L'eixida a Sant Llorenç va ser a les 9 de la nit, moments que arrepleguen les fotos que publiquem.
 
 
Agraïm a la persona que ens ha enviat la informació i les fotografies de l'inici de la marxa, una activitat solidaria on hem de dir que ens satisfà observar aquesta mostra de solidaritat i el treball de conscienciació que es fa entre els més menuts de cara a un objectiu tan lloable com és l'ajuda contra el càncer.
 
 

Cap comentari: