L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 11 de juny del 2019

Rebuda demà dimecres dels participants de la Placemaking Week Europe 2019 a Tavernes


Tavernes rebrà demà, dia 12, la visita de mes de 30 arquitectes participants en  el “Placemaking Week Europe 2019”, els quals celebraran una de les sessions de treball de la que és, ara per ara, la major conferència d’experts europeus al voltant del desenvolupament urbà i la transformació de l’espai públic.

La sessió de treball servirà per exposar diferents idees per a millorar la ciutat, en concret, efectuar primer una anàlisi de la situació dels barris de la zona nord de Tavernes per a posteriorment oferir una sèrie d’apreciacions i una proposta tècnica per a revitalitzar-los. El treball que es realitzarà durant la jornada beneficiarà Tavernes ja que es donaran a conèixer distintes propostes d’èxit aplicades ja a altres ciutats europees amb la finalitat de regenerar i millorar els barris de la part alta de la nostra ciutat.

Amb aquest objectiu, els experts visitaran i estudiaran de primera mà les necessitats i possibilitats dels barris del Calvari, Cantalot i Patronat per a oferir conjuntament diverses solucions i aconseguir tinguen els serveis necessaris per a fer-los més atractius per a la gent jove. En la jornada participaran també 5 joves professionals del municipi, que tindran l’accés gratuït al congrés. 

L’hora d’arribada serà sobre les 10 del mati, al  Braç Treballador,  en un acte on participaran l’alcalde de la ciutat  Jordi Joan i el regidor d’Urbanisme Josep Llàcer, a més dels organitzadors de “Placemaking Week Europe 2019”.