L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 1 de juny del 2019

Ahir va tindre lloc el VII Clínic de Jocs Extraescolars



Al voltant de 100 xiquetes van participar en el VII ClÍnic de Jocs Extraescolar que organitza la Regidoria d'Esports. L'activitat és per als xiquets de 3r, 4t, 5e i 6e de tots els col·legis de la població i els xiquets i xiquetes van participar en pilota, futbol, rugbi, basquet i tenis. El Clínic tanca el conjunt d’activitats extraescolars i competicions esportives realitzades habitualment el dissabte i on participen tots els centres. 

Sant Miquel
San José
Sant Jose HDCC - Magraner
El regidor d’Esports, Josep Llácer, va assistir a les activitats acompanyats pels monitors que hi col·laboren. Al finalitzar el clínic es va fer sorteig de regals entre tots els participants.

Divina Aurora
Alfàndec


Aquesta activitat té el suport de les empreses Disvall, Cesar Esports, cafeteria Murciano i Frutas Tono.