L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 7 de juny del 2019

"Sonatines i sonats" de José Colero es va presentr ahir en la Casa de la Cultura



El llibre "Sonatines i Sonats" es va presentar ahir en la Casa de la Cultura en un acte que va comptar la presencia de l'autor José Antonio Martinez Giner (José Colero), la regidora de cultura, Encar Mifsud, el poeta Salvador Bolufer i la responsable de l'editoria "Edicions del Bullent" Núria Sendra.



L'autor es va vore recolzat per multitud d'amics, familiars, companys i altres membres coneguts del món faller. A  l'acte es van llegir diverses poesies satíriques del llibre que es presentava llegides pels assistents, textos que no deixaren indiferents provocant el somriure i majorment la rialla dels assistents.


"Sonatines i Sonats" va ser premiat com a guanyador del "I Concurs de poesia satírica de Pego 2018".




Enhorabona José Colero i esperem que siga el primer de molts a partir d'ara.