L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.210
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 24.674

dimecres, 5 de juny de 2019

L’Ajuntament contractarà 117 desocupats gràcies al Programa de Foment d’Ocupació AgràriaL’Ajuntament contractarà un total de 117 treballadors agrícoles en col·laboració amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), entat que ha atorgat a Tavernes una subvenció per a desenvolupar aquest programa d'ocupació per valor de 156.089 euros.

Es contractarà un total de 111 peons agrícoles i 6 oficials durant tres mesos en període estival, durant els quals faran labors de neteja i condicionament de les zones humides i camins rurals del terme.

El programa està emmarcat en les iniciatives de foment de l’ocupació de la localitat i té un doble objectiu: d’una banda, oferir un complement salarial als treballadors agrícoles per a lluitar contra l’estacionalització del sector i, d’una altra, millorar l’entorn rural i forestal del terme municipal arreglant camins i marges, a més de netejar les zones humides per a evitar problemes d’inundabilitat.

Els punts on s’actuarà per a mantenir i adequar zones serà el Clot de la Font, la torre de guaita, el Racó de Joana, riu Vaca, riu Vadell i barrancs de Malet i Massalari.

El consistori oferirà un curs de prevenció de riscs laborals i un reconeixement mèdic als treballadors, que començaran la setmana vinent en coordinació amb la brigada municipal i la brigada agrària.

Cap comentari: