L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.379
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.482

dijous, 6 de juny de 2019

Curs sobre el trips de l'orquídia per al dia 12 de juny

L'Ajuntament de Tavernes i l'AVA Asaja-Asociación Valenciana de Agricultores ofereixen el 12 de juny un curs gratuït sobre el trips de l'orquídia , a celebrar a la Casa de la Cultura, de 18 a 21 hores. 

Es tracta d'una formació emmarcada dins del Pla de Desenvolupament Rural (PDR), finançat pel Fons Social Europeu, el Ministeri d'Agricultura i la Generalitat Valenciana.

Per a fer el curs s'ha de formalitzar la inscripció prèviament a través del Departament d'organització de l'AVA-ASAJA (96 380 46 06)

Podeu trobar més informació en http://ow.ly/R61830oRj6E

Cap comentari: