L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 17 de juny del 2019

Nerea Almiñana, 3a marca nacional en martell U16 i Borja Ortega, 3r en campionat autonòmic




La jove atleta de la secció d'atletisme del Centre Excursionista de Tavernes, Nerea Almiñana, que competix amb l'equip La Safor, aconseguia el passat dia 2 juny, el campionat autonòmic de cadets, en la prova de martell.

La vallera té la 4 millor marca d'Espanya en U16, i va ser seleccionada per la Federació Valenciana d'Atletisme per al Campionat d'Espanya U16 de Federacions el dissabte 15 de juny a Madrid.


L'atleta aconseguia a Madrid, el tercer lloc espanyol, representant a la Comunitat Valenciana, en martell U16. El 6 i 7 juliol lluitara per un nou metall, al campionat nacional individual a Gijon.



També aquest dissabte, dia 15, tenia lloc el campionat autonòmic juvenil d'atletisme a València, on el valler Borja Ortega, del Centre Excursionista, i competint amb l'equip del Sitges, aconseguia un tercer podi. El proper cap de setmana, estarà a Castelló, al campionat d'Espanya juvenil.

També participaren al campionat autonòmic a València, les atletes del CETV , Alba Ortega en 100 metres tanques, Núria Hernández en 400 metres llisos i Martina S. Juanes en disc.

A Sòria, en la fase d'ascens a primera divisió, estigué l'atleta del CETV, Andrea Escrihuela, en el quartet de relleus de l'equip La Safor.


Remés pel CETV