L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.210
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 24.674

diumenge, 2 de juny de 2019

II Triatló Platja de Tavernes

Campiones
Campions

Avui s'ha celebrat el "II Triatló Platja de Tavernes", prova puntuable per al Circuit Provincial de la Diputació de València amb un total de 250 inscrits dels quals han acabat la prova 238 atletes.
Campiones dones
Campions homens
Campió equips de dones Ginestar de Benissa
 
Les distàncies recorregudes han estat 0'75 km. en natació en la platja de la Goleta, 21 km en ciclisme segons un circuit pel Camí Reial (Comarcal CV 605) i una cursa de 5 km per circuit urbà en la platja de la Goleta.
Participants de Benifairó
Óscar i el seu entrenador
Una de les participants, Diana
 
Ha organitzat el Club d'Atletisme Valldigna amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tavernes. Hi ha hagut trofeu als 3 primers classificats de cada categoria, femenina i masculina.
Classificació per categories

Classificació per clubs

General masculí

General femení

Remés. Agraïm la informació i fotografies rebudes


Cap comentari: