L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.379
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.482

dilluns, 24 de juny de 2019

Faena feta no porta destorbLes platges de Tavernes presentaven a meitat matí un aspecte d'allò més net després dels treballs de neteja efectuats per la concessionària i que començaven, com aquell que diu, només acabar la celebració de Sant Joan i clarejar les primeres llums de l'albada.
 
 
 
Res hi ha sobre l'arena que recorde que centenars i centenars de vallers i vallers ocuparen tot l'espai per fer les seues fogueres, sopar i després celebrar la recent arribada de l'estiu. Pràcticament a les 9 del matí, la platja de Tavernes presentava l’aspecte d’un dia normal, neta i arranjada. Els operaris de l'empresa concessionària "Agricultores de la Vega" amb el recolzament de maquinària han efectuat la neteja de la platja i el resultat el mateix de sempre: tones de quilos de restes i deixalles procedents dels troncs i materials que havien cremat en les fogueres, la cendra, i com sempre botelles de vidre i plàstic, a més d’altres utensilis, tot i les recomanacions d'endur-se les deixalles als contenidors.

 
 
De tota manera, pensem que s'ha resolt la neteja amb promptitud i eficàcia, de manera que els treballs no han molestat per a res els usuaris que avui des de la primera hora han baixat a l'arena aprofitant la festivitat de la jornada.
 

Cap comentari: