L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.379
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.482

dissabte, 1 de juny de 2019

El Taller de Teatre Gran representa "Clavariesses 89" els dies 8 i 9 de juny a la Casa de la Cultura


La segona edició del "Taller de Teatre per a la Gent Gran", una iniciativa nascuda des de la regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament de Tavernes i que està dirigit per la companyia Trencadís, es plasma en la representació de l'obra " Clavariesses del 89". 

És un taller per a la gent gran on s'ha treballat la memòria, l'estimulació a la parla, l'expressió corporal, teràpies de relaxació, la creativitat i la socialització, de manera que s'ha fet un grup de vallers i valleres, com una petita gran família.

En aquesta obra, els nostres majors s'han convertit en actors i actrius amaters, i ho demostraran en la representació del dia 8 i 9 de Juny, dues funcions en la Casa de la Cultura perquè tots i totes  puguem gaudir, a les 20:30, l'estrena d'una magnífica obra de teatre. 

I no val  que us ho conten, per tant cal que recolliu els tiquets solidaris i col.laborem a en fer créixer l'associacionisme a la nostra ciutat. Al llarg de la setmana es podran adquirir els tiquets solidaris per a l'obra del Taller de Teatre de la Gent Gran  a la seua d'ACUDE (Plaça Major) de dimarts dia 4 a divendres dia 7 de 17 a 20 hores.

Cap comentari: