L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 25 de juny del 2019

Aquest malviure ha de durar quatre anys més?

La branca retirada i l'arbre podat i arreglat a les poques hores
 El passat diumenge pel mati els veïns van poder observar com una de les branques dels oms que hi ha a la plaça del futbol s'havia esguellat i havia caigut a terra. Es va acordonar la zona, com sempre es  fa, i es va donar avís a l'empresa de manteniment de jardineria.  Res fora del que es normal quan hi ha un accident com aquest.



Al cap de poques hores, i sobre ser diumenge, l'empresa va mobilitzar l'equip de guàrdia i després d'inspeccionar la zona va procedir a retirar la branca, i a podar l'arbre. Tot havia tornat a la normalitat. Havien passat tres? quatre hores?. Mes segur que no. 



El fet, circumstancial, va ser aprofitat per molts que amb molt poc sentit comú, varen començar a criticar la caiguda i culpar de la situació a Compromís: que si quatre anys més d'aguantar fets com aquest, que quina falta de preocupació, que si Jordi Joan, que en vorem de més grosses en quatre anys més, que si patatín i que si patatán...


 Aquest malviure, amb comentaris amb tant poc de trellat, sense arguments, amb la critica per la critica només i ganes de fer mal, ha de durar quatre anys més? De tot, només hi ha una veritat: els comentaris sempre retraten els autors.


1 comentari:

Unknown ha dit...

Quanta raó té aquella dita valenciana: "La llengua no té os".