L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

dimecres, 29 de maig del 2019

VII Clínic Jocs Extraescolars el divendres a partir de les 17'30 hores


Els Jocs Extraescolars 2018-19 que organitza i desenvolupa la regidoria d’Esports de l'Ajuntament clouran les activitats el pròxim divendres, a partir de les 17'30 hores, amb la celebració del "VII Clínic" que tindrà lloc al Poliesportiu Municipal.

L'acte servira per a donar com a acabades tot el conjunt d’activitats de jocs extraescolars i competicions esportives realitzades habitualment el dissabte al llarg del curs, i en les quals participen totes les escoles, públiques i concertades, de la nostra ciutat.

L'organització rifarà diversos objectes i regals entre els xiquets i xiquetes participants.