L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 13 de maig del 2019

4. Dignes de tu: Les inversions en maquinària per als nostres camps




Compromís ha invertit 118.000 euros en maquinària agrícola


Compromís ha millorat la dotació de la brigada agrària amb l'adquisició de nova maquinària. Incrementarà la vigilància rural amb un sistema de drons.


 


Compromís ha dotat la brigada agrícola de millors maquinàries i vehicles per complir amb les màximes garanties i eficàcia  les tasques de manteniment i neteja. 


- Compra d'una màquina excavadora mixta, amb pala ampla de càrrega i una pala articulada d’excavació.

- Compra d'una retroexcavadora, amb l'aparell de triturar canyes i malesa de rius i barrancs. Aquesta màquina de fa dos anys que neteja el riu Vaca i ajuda a previndre inundacions.

- Adquisició d'un remolc plataforma i una furgoneta, destinats als treballs agrícoles i de camins rurals del terme.



Hem aconseguit la cessió gratuïta de la planta baixa de la Cambra Agrària, que ja és propietat de Tavernes.