L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.652
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.599

dimarts, 21 de maig del 2019

11. Dignes de tu: Tractem Tavernes com tractem la nostra casaCompromís ha invertit 3 milions d'euros amb el nou servei de neteja viària i arreplegada de fem domestic.

Compromís ha fet una nova adjudicació del servei i les noves condicions, més avantatjoses per Tavernes, a més de l'estalvi anual de 336.000 euros, han dotat el treball de nova maquinària perquè un alt grau de neteja és sinònim de civilització, qualitat de vida i benestar. La nova maquinària del servei està formada per tres vehicles de transport lleuger de residus, model Piaggio, set tricicles elèctrics, tres agranadores, una elèctrica per a espais de difícil accés, i altres dues amb motor de combustió, per a espais amb major extensió.A partir de juny es posaran en servei els nous camions d'arreplegada de fem, nous de trinca i d'última generació quan avanços tècnics, i que substituiran els actuals. També s'incorporaran amb tres noves camionetes "Piaggio" elèctriques.