L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dimecres, 15 de maig del 2019

Atletes del Centre Excursionista participen en el Campionat Provincial per equips


Els atletes del Centre Excursionista Tavernes Atletisme aconseguixen la plata en femení i el bronze en masculí al Campionat Provincial per equips que es va disputar diumenge passat a Xàtiva (la Costera).

Els atletes vallers del centre que a nivell competició participen al Club Safor foren: 

Masculí 

Adrià Gimeno en 1500 m. obstacles. 
Vicent Gimeno 100 mll i 300 mts tanques. 

Femení

Nerea Almiñana en martell. 
Carmen Escrihuela en disc. 
Judit Blasco 1500 m obstacles i 4x300 relleus. 
Lisi Marina Aguilera 100 m.tanques i 300 m.tanques i 4x300 relleus.

Aquests jóvens tornaran el pròxim dissabte matí a lluitar per un altre lloc al podí al Campionat Autonòmic per equips que es disputarà a Gandia.

La localitat de Gandia també acollirà per la vesprada una de les competicions grans i atractives: l'Autonòmic per equips absolut.