L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 21 de maig del 2019

La circumval·lació de Tavernes, una realitat ja en marxa




La ronda de circumval·lació és una realitat en marxa: és el fruit de les gestions del govern de Compromís amb Carreteres de la Generalitat els darrers anys

El secretari autonòmic d'Obres Públiques de la Generalitat ha visitat a Tavernes per interessar-se pel projecte redactat per a la ronda de circumval·lació, i on es preveuen alternatives però la més viable és la traçada en el plànol amb color groc.

Aquest projecte té una longitud total de 4'1 km i arrancaria en la rotonda a construir prop d’Asfaltos Chova, travessaria el riu Vaca, discorrerà paral·lel al riu en la zona del casc urbà per l'altre costat fins arribar a les proximitats del Camí Vell de Gandia, on es construiria una rodona d'entrada a la ciutat. Després seguiria un camí paral·lel al Camí de les Llenques que busca la carretera nacional per la banda esquerra del riu Vaca.

Us oferim el plànol que ha donat a conéixer Carreteres de la Generalitat i que  plasma les gestions d'aquests anys del govern de Compromís.


Cal dir que  es contempla un itinerari carril bici complet al llarg del traçat, cosa que permetrà la connexió amb els trams de carril bici existent al costat de la CV-673, d'anada a la platja. 


En resum i en concret: la circumval·lació és una realitat en marxa gràcies a la proposta ferma i creïble del govern de Compromís, avalada per Carreteres de la Generalitat.