L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 21 de maig del 2019

Compromís va celebrar ahir l'acte de campanya en el CEIP Alfàndec



Compromís va celebrar ahir l’acte de campanya del CEIP Alfàndec amb les intervencions de l’alcalde Jordi Joan i de la candidata Fina Vercher Tió.

Jordi Joan va explicar els eixos del que ha estat la gestió de Compromís en aquests 4 anys, posant l’èmfasi en el sanejament d’un Ajuntament que estava arruïnat i una bona gestió econòmica que ha deixat l’endeutament en 5 milions quan abans eren 27, i sobre tot solucionar els grans problemes de Tavernes quan a infraestructures cas de la piscina coberta, el col·lector de la platja, la depuradora i la circumval·lació.




El candidat de Compromís i alcalde de Tavernes va explicar amb detall aquests projectes que regiran la pròxima legislatura, dels quals les gestions de Compromís han fet que estiguen en marxa. “La resta de partits diuen que faran, però mai no diuen ni què ni com ho faran. Nosaltres  tenim tots en projectes iniciats i saben perfectament què anem a fer i com ho farem”.




Jordi Joan no va oblidar qüestions del dia a dia, així va recordar que ja estan iniciades les gestions amb la Generalitat per a la compra d’un edifici en Cantalot on aniria el Centre de Dia i es podria dedicar a habitatges socials, passant també pel Pla Edificant del qual ja hi ha presentat a la Conselleria les memòries valorades per a reforma dels col·legis públics.

Precisament el Pla Edificant va ser una de les qüestions per les quals van preguntar els assistents (va haver torn obert de paraula i preguntes), explicant els dos candidats els detalls del mateix i quin és el paper de l’Ajuntament, sobre tot quan a redacció dels projectes amb subvenció de la Conselleria.




La piscina va ser un dels punts més tractats , on l’alcalde va explicar les gestions fetes, i com la sentència de setembre del 2018 havia obert la porta a recuperar-la per al poble. “Hem fet els deures, tenim el projecte en redacció en marxa i tenim 800.000 euros del pressupost del 2019 per acabar-les” indicava Jordi Joan.

També avisava als assistents que l’oposició estava dient moltes inexactituds. “ni s’ha pogut obrir abans ni s’obrirà en dos mesos i vorem si en un any. Jo no vaig a mentir a ningú: els processos administratius que calen són igual per a dos anys, però hem avançat molt i de no tindre res, tenim la recuperació de la propietat per al poble, un projecte en redacció d’acabament d’obres i 800.000 euros per a executar-les”.




Fina Vercher Tió, que es professora en el CEIP Alfàndec, va explicar els motius que l’impulsaren a acceptar a anar a la candidatura, considerant com a fonamental el poder treballar per Tavernes, cosa que assegurava “he trobat en Compromís, l’interés i la preocupació per fer un poble millor, més de tots els ciutadans, i m’omple d’orgull ser coparticep en aquest projecte de Tavernes”.



L’acte va acabar amb una crida de Jordi Joan a la participació i el vot a Compromís per poder concloure els projectes explicats en l’acte.