L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:20.663

diumenge, 19 de maig del 2019

9. Dignes de tu: perquè millorem els serveis veïnalsCompromís té molt avançades les gestions de la piscina, la depuradora i el col·lector de la platja, amb una inversió de 26 milions d'euros.

Compromís vol un Tavernes millor, una ciutat digna per a viure amb els nostres fills, amb millors serveis i de qualitat.

No ens conformem i per això: està en redacció 

1. El projecte d'acabament de la piscina coberta després de 8 anys de processos judicials i hem obert la partida de 800.000 euros per executar les obres d'acabament.


2. Hem redactat i està presentat a la Generalitat per aprovació definitiva el projecte de la nova depuradora, que suposara una inversió de 22 milions euros.


3. Hem gestionat, i ja està en execució, les obres del vial d'unió de les dues platges i el col·lector de la platja. En total una inversió de 3'5 milions, la més gran dels últims 25 anys en la platja.4. Hem gestionat i consensuat amb la Generalitat la redacció del projecte de ronda de circumval·lació de Tavernes, pendent de l'aprovament definitiu, i a falta de valoració definitiu del cost.