L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.148
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:78.555

dijous, 23 de maig del 2019

13. Dignes de tu: Hem sanejat i reduit el deute de l'AjuntamentCompromís ha sanejat l'Ajuntament amb la rebaixa del deute de 27 milions a 5 milions. El deute per càpita que estava en 890 euros en el 2012 ara, al final de la legislatura, està en 310 euros.


Evolució del deute municipal

L'any 2011 l'Ajuntament tenia un deute total sobre els 27 milions. Ara al 2019, el deute total està sobre els 5 milions.  En total i per distints conceptes s'han pagat 22 milions d'euros.

Alguns dels conceptes pagats han estat:

- 13 milions entre capital i interessos bancaris
-  2'4 milions d'euros de l'aparcament del passeig
- 2 milions a la Diputació del deute pel canon de reciclatge del fem
- 0'5 milions que el PP va comptabilitzar com a subvenció d'un col·lector quan era préstec
- 2'7 milions en factures sense pagar.
- 4'5 milions de romanent negatiu de tresoreria que s'ha transformat en romanent positius de més de 2 milions els anys 2017 i 2018.

Evolució del deute per valler i vallera
  
Cal dir que Compromís ha deixat de cobrar com a ingressos sobre 1'8 milions del canon de l'aigua potable perquè el PP va cobrar-lo per avançat el que corresponia fins el 2026.