L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

dimarts, 14 de maig del 2019

Acabat l'asfaltatge de 4'7 quilòmetres de camins rurals amb una inversió de 211.000 euros


 
Els treballs d'asfaltatge de camins rural ha acabat amb la millora d'un total de 4'7 quilòmetres d'aquestes vies del terme municipal. El passat divendres finalitzava la tasca amb els dos camins de l'Entrada de Marina que ofereixen l'aspecte que podeu observar en les fotografies.

Entrada de Marina
Camí Marina 1

L'asfaltatge de l'Entrada Marina (amb els dos camins Marina 1 i Marina2), ha actuat en "Marina 1", amb un total de 1'2 km i "Marina 2", amb un total de 726 metres. Aquests camins han estat els últims en asfaltar perquè en alguns punts s'havien produït embassament de l'aigua que desaigüava d'horts per les darrers grans pluges.

Així els treballs es passaren al Camí Marenys, on s'actuat sobre 2'6 quilòmetres que té el tram entre el Camí Bidons i el Camí del Riu. En aquesta mateixa actuació s'han asfaltat els Travesser del Camí Herrera (519 metres), el principi del Camí Vell de Gandia (100 metres) i Entrada d'Alfredo (607 metres) .Camí Marina1

Tal com vam informar ahir, dins del casc urbà s'està procedint a l'asfaltatge dels carrers “L'U i el Dos”, passeig del Pais Valencià, carrer de la Reina Mora i un tram del passeig Colom, el situat entre el carrer Vergeret i el carrer Molí.

Camí Marina 2

En total, i si sumem les actuacions en el casc urbà de Tavernes, s'hauran asfaltat vora de 5'7 quilòmetres amb una inversió total sobre els 240.000 euros.

Tots aquests asfaltatges els executa l'empresa "Grupo Bertolin SAU" que va guanyar el concurs públic convocat per l'Ajuntament, al qual s'havien presentat set empreses.