L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 11 de maig del 2019

Activitats per avui i demà de les jornades "30 aniversari de la Cova del Bolomor"


L’Ajuntament de Tavernes, el Museu de Prehistòria de la Diputació de València, la Conselleria de Cultura i l’Associació Cultural Bolomor han preparat un conjunt d’actes amb motiu del 30é aniversari de l’inici de les excavacions i les investigacions en el jaciment de Bolomor fins demà diumenge 12 de maig.




Actes del 30 aniversari amb especialistes de fama internacional 

Dissabte 11 de maig: de 10.00 a 14.00h s’oferiran tallers de talla, foc i diferents activitats prehistòriques al Parc Arqueològic a càrrec de Laurence Bourgignon, arqueòleg de l’Institut National de Recherches Archéologiques Préventives, i Felipe Cuartero, professor de la Universidad Autónoma de Madrid. 

Per la vesprada, i a la Casa de la Cultura, serà el torn d’escoltar a veus autoritzades i expertes de l’àmbit de l’arqueologia.

A les 19.00 hores es podrà gaudir de la conferència "Els Neanderthals" protagonitzada per Juan Luís Arsuaga, director científic del Museu de la Evolució Humana de Burgos i premi Príncep d’Astúries. 

Per últim, comptarem amb una taula redona (20.15 hores) on es tractarà "La investigació i la difusió arqueològica: importància de la seua contribució social", coordinada i presentada per Miguel Ángel Oliver, actual Secretari d’Estat de Comunicació i presentador de Notícias Cuatro.

Diumenge 12 de maig: Visita guiada a la cova del Bolomor a partir de les 10.30 hores, una activitat que també es realitza durant la resta de l’any i que compta amb una acceptació destacada.