L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.337
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.555

dimarts, 28 de maig del 2019

ACECOVA i l’Ajuntament organitzen activitats el Dia Nacional del Celíac per donar suport a les persones celíaques.

 
L’Ajuntament de Tavernes col·labora amb l’Associació de Celíacs de la Comunitat Valenciana (ACECOVA) i amb l’agrupació de la Valldigna en la celebració d’una jornada al voltant de la celiaquia que té com a objectiu la finalitat de donar visibilitat i suport a les persones celíaques. Els actes s'emmarquen dins de la commemoració del Dia Nacional del Celíac, que es va celebrar ahir 27 de maig. 
 
Aquest  dijous,  30 de maig, es realitzaran diferents activitats al municipi valler per a apropar la malaltia a la resta de veïns i donar a conèixer així els problemes diaris que sofreixen els celíacs, així com l’elevat preu dels productes sense gluten o la dificultat de trobar-los. 
 
El dijous, a les 18.30 hores, la Casa de la Cultura acollirà la xarrada oberta al públic “Cuinant en casa per a un celíac”, a càrrec de Mª José García Conde, membre d’ACECOVA. Posteriorment, hi haurà disponibles una gran varietat de tapes sense gluten al restaurant Plaça Bistro, que també col·labora en la jornada.