L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 22 de maig del 2019

Els treballs de millora de seguretat del parc infantil del Passeig Lepant han acabat



Els xiquets i xiquetes valleres ja usen novament el parc infantil del Passeig Lepant després que l'empresa encarregada de la jardinera de Tavernes haja procedit a podar els oms que hi ha en la zona després que dissabte, i per les fortes ratxes de vent, caiguera una branca sobre la zona.


Dos dies han durat els treballs que han tallat els grans cimals dels arbres amb la qual cosa s'ha guanyat en seguretat per als usuaris, principalment els menuts i els familiars que els acompanyen en els jocs.


Al llarg del dilluns els operaris procediren a tallar els cimals i una vegada en terra a esbocinar-los per fer més fàcil el transport. Eixe treball de transport de troncs i branques es va efectuar ahir dimarts, de manera que abans de la vesprada el parc infantil ja era completament operatiu.


Les fotografies que publiquem  ens donen testimonis d'aspectes del parc en només unes hores de diferencia d'ahir dimarts.