L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.476
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 41.105

dijous, 30 de maig del 2019

La platja de Tavernes acull el III Concurs Professional d’arròs amb cigrons i panses


Tavernes celebrarà el pròxim dia 10 de juny el "III Concurs professional d’arròs al forn  amb cigrons i panses" a l’Avinguda de la Marina de la platja de Tavernes amb la participació de 30 cuiners i cuineres de prestigiosos restaurants de la ciutat i del territori valencià. Durant la jornada es cuinarà a l’aire lliure aquest tradicional arròs valler que està elaborat amb panses, cigrons i pilotes d’abadejo, i que podrà ser degustat posteriorment pels presents al Restaurant Mediterrani.

L’Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja de Tavernes (ACEPLAT), amb la col·laboració de l’Ajuntament ha organitzat de nou este concurs que reuneix els millors cuiners i cuineres al voltant de l’elaboració d'un típic plat valler que cada dia és més conegut.
 
Imatge d'arxiu de l'envelat on es cuina l'arròs al forn amb cigrons i panses

El concurs, a més de donar a conéixer la gastronomia local, és un impuls per al turisme. Cada dia són mes els turistes que visiten Tavernes atrets pels seus indrets, però també per la gastronomia i aquest concurs és un mitjà per posar en valor tant un dels plats tradicionals com a la platja vallera. 
 
La regidora de Turisme, Pilar Ausina, ha destacat la “gran participació de restaurants que tindrem en l'edició d'enguany i la forta aposta dels restaurants vallers per posar en valor "l’arròs amb cigrons i panses" durant tot l’any. Cal agrair especialment a ACEPLAT i l’organització Fem Terreta pel treball que realitzen preparant aquest concurs professional any rere any. Cal remarcar que entre tots treballem per consolidar i expandir el concurs, que ajuda a portar el nom de Tavernes per tot arreu i donar a conèixer el patrimoni paisatgístic, cultural, gastronòmic i social de la ciutat”.