L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 14 de maig del 2019

5. Dignes de tu: Treballem per millorar els polígons industrials i atraure noves empreses



Compromís millora els polígons industrials perquè més i noves indústries s'instal·len a Tavernes i aporten llocs de treball.
 
Compromís considera que el benestar a la ciutat serà possible i augmentarà amb més i millors polígons industrials, garantia per a crear llocs de treball estables. I per a desenvolupar els polígons industrials, s'ha treballat en les solucions de tots els problemes urbanístics derivats del PGOU aprovat el 2004.

✳️ Polígon Teularet I i II. Modificació 7 del PGOU.
 
El sector del Teularet no estava ben delimitat en el PGOU. La modificació 7 delimita el sector i el pla de reforma interior per dotar-lo d’infraestructures i serveis, així com cercar la solució als problemes dels abocaments. 
 
Compromís ha treballat en minvar els efectes de l'afecció de l'A7 i la CV-50 i es consensua amb Carreteres de la Generalitat un accés diferenciat des de la CV-50.
 
 



✳️ Polígon El Golfo
 
El treball de Compromís aquesta legislatura ha impulsat l'electrificació del polígon pendent des del 2003, amb un projecte ja aprovat d'instal·lació d'una línia des de la subestació transformadora vallera, i que podrà proveir d'electricitat al sector 6 de la platja, en fase d'urbanització. Només queda que Iberdrola l'execute.
 
 

✳️ Polígon El Pla II. Modificació 9 del PGOU.

Compromís ha treballat per la desafecció de l’antiga ronda i per posar mesures correctores contra la inundabilitat. Carreteres de la Generalitat contempla un nou projecte de ronda, per tant ja no es considera xarxa primària amb la qual cosa s'ha eliminat un dels impediments per desenvolupar el sector i executar el polígon "Pla 2".