L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.610
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 34.025

dimarts, 14 de maig del 2019

Ja t'has apuntat a la "II Cursa per la Igualtat"? Se celebra el dissabte, 18 de maig


La regidoria d'Igualtat, que dirigeix Noe Alberola de Compromís, patrocina la segona edició de la "Cursa per la Igualtat" a celebrar el dissabte, dia 18 de maig, a partir de les 19 hores, amb un objectiu molt concret i específic: que l'esport i la reivindicació per una igualtat real siguen el camí de totes i tots.

La cursa compta amb l'organització del Club d'Atletisme Valldigna i amb la col·laboració de la Diputació de València i l'empresa EmbalPack Levante SL. A la cursa hi haurà un Punt d'Informació Violeta autoritzatl, coordinat per agents d' Igualtat i jocs infantils per gaudir en familia.

Els premis en metàl·lic seran per tres primers classificats i tres primeres classificades de la general:

1r home i 1a dona: 60 €.

2n home i 2a dona: 40 €.

3r home i 3a dona: 20 €.Els trofeus de la general, categoria i locals no s'acumulen.

El preu de la inscripció és de 6 € per als inscrits fins al 17-05-18 a les 23:59 i de 8 € el dia de la cursa. Les inscripcions es faran a través de les webs www.mychip.es o des de www.calavalldigna.com.

L’entrega de dorsals serà el mateix dia de la prova des de les 15:30 hores fins a les 18:45 en meta, després de presentar el DNI.