L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimarts, 28 de maig del 2019

Compromís ha reservat 65.000 euros per canviar els jocs del Passeig Colom



Una explicació per entendre millor les coses: Les obres i inversions que s’estan executant a Tavernes s'aprovaren en el plenari d’abril del 2018, i com a resultat de la liquidació positiva del pressupost del 2017: un superàvit de 2’2 milions i 1’6 milions es van destinar a obres i inversions.

A partir d'abril, es van redactar els projectes aprovats, es van licitar, es van adjudicar i començaren les obres. Unes acabaren en el 2018 i altres encara estan en fase d’execució.

Ho vam dir abans de les eleccions i ens reafirmem ara de nou: Totes les obres a Tavernes fetes de fa un any són obres programades el 2018. L'oposició acostumava a dir que són obres per la campanya electoral i això és una falsedat. I era molt  lamentable escoltar eixes mentides quan saben, i s'ha dit en plenaris, que hi ha projectes que tarden més d'un any des que s’aproven fins a que s’executen, per la complexitat administrativa i la nova llei de contractes.




Cal també informar que, quan s'aprovaren fa un any en plenari, algun ppartit va dir que no es feren obres ni inversions, sinó que Compromís destinara eixos diners a pagar els bancs, quan no calia perquè tots els bancs i tots els pagaments es realitzaven i es realitzen quan correspon.  Compromís els va dedicar a obres. Si els hagueren cregut, de les obres del darrer any  ninguna s’hauria fet.

També hi ha projecte que, per circumstàncies administratives, queden deserts i no s'adjudiquen. Ha passat amb els projectes de la completa renovació de les diferents zones de joc de tot el passeig Colom. S'hauran de tornar a licitar.  Les fotografies ens mostren alguns dels jocs infantils que es preveia en el projecte.




L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha informat d’aquesta circumstància en el seu perfil de facebook i confirma que, a la propera tardor, després de l’inici del curs escolar i amb una inversió de 65.000 euros aprovada, els xiquets i xiquetes podran gaudir de nous jocs en la que és una de les zones més concorregudes, el passeig Colom.