L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

dijous, 30 de maig del 2019

Assemblea de Cáritas el divendres


El proper divendres, 31 de maig,  a les 20.15 h. , en primera convocatòria, tindrà lloc un any més l’Assemblea General Ordinària de Càritas Interparroquial. Enguany serà als locals del centre parroquial de Sant Pere.

“El teu compromís millora el món ”, l’actual campanya institucional de Càritas, ens convida a escoltar, respondre i alliberara a les persones més vulnerables de la nostra societat.

 "El món necessita, cada vegada més, de persones disposades a estimar, a escoltar, a acompanyar i a respondre amb el seu compromís per poder tornar la dignitat a tots aquells iaquelles que l'han perduda" assenyala l'entitat en la convocatòria. 

Ordre del dia: 

 Acollida i pregaria
 Acta Assemblea 2018
 Resum memòria anual 2018
 Informe tresoreria 2018
 Torn obert de paraula