L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 29 de maig del 2019

L’Iboga Summer Festival més complet se celebrarà a la platja del 24 al 28 de juliol



La setena edició de l’Iboga Summer Festival se celebrarà aquest estiu a la nostra platja, entre el dia 24 fins al 28 de juliol, amb un gran aplec de grups de música ska, reggae i balkan, entre altres. En conjunt serà el cartell més complet i divers fins ara del que és un dels festivals internacionals amb més renom de l'estiu.

El cartell d’enguany inclou les actuacions de més de 80 bandes i grups d’arreu del món, entre les quals destaquen Orishas, Femi Kuti & The Positive Force, Natty Bo (from Ska Cubano) & Soweto, La Pegatina, Fanfare Ciocarlia, Otava Yo o Asian Dub Foundation. 

Els podrem seguir en la platja de Tavernes, en un recinte extens amb gespa natural, ombra, una gran zona d’acampada i diferents serveis com un espai per a caravanes, dutxes, fonts d’aigua potable, zona de jocs infantil i elements decoratius.

Com a gran novetat de la present edició, cal destacar la incorporació d’un tercer escenari, el Dub Córner, que s’uneix al Main Stage i a la Gran Carpa de Circ. En este espai els assistents al festival podran escoltar els grups més destacats del panorama nacional i internacional de la cultura dub, un ritme provinent del reggae i el sound system.

La zona cultural de l’Iboga Summer Festival també ofereix una variada programació paral·lela als concerts, amb tallers d’astronomia, meditació, ball, sexualitat o sostenibilitat. Així, en aquesta edició, es faran diverses activitats respectuoses i compromeses amb el medi ambient a través del #IbogaChallenge.

L’Ajuntament i l’organització del festival treballen conjuntament per a garantir la seguretat i la convivència d’assistents i veïns durant els cinc dies de celebració del festival. A més, es preveu superar l’èxit de participació de la passada edició, a la qual van assistir 45.000 persones i va deixar un impacte econòmic a Tavernes de vora 1,5 milions d’euros.