L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 15 de maig del 2019

Les obres del col·lector de la platja començaren fa un mesLes obres del col·lector de la platja ja han començat conjuntament amb el vial d'unió de les dues platges. Són uns 3 milions d'inversió, la més important en 25 anys en la platja. L'alcalde i candidat a la reelecció per Compromís, Jordi Joan, ens ho explica en el vídeo.

El vial té 18 metres d’amplada i dos carrils, un per cada sentit, facilitarà la connexió entre els dues platges valleres.

El col·lector evitarà les inundacions que es produeixen a la platja amb ocasió de grans pluges. Discorrerà soterrat per davall del vial perimetral i tindrà dos trams diferenciats. Un primer tram transcorrerà del final de l’avinguda de la Marina fins al tanc de tempesta la missió del qual serà arreplegar les aigües de pluja, que seran distribuïdes a la Sèquia Mare per facilitar el reg dels camps en temps de sequera.

El segon tram, a executar per la Generalitat, durà les aigües des del tanc de tempesta fins el canal de Sant Pablo, i la impulsió de les aigües s’ajudarà amb bombes d’impulsió.

Tot aquest projecte es completa amb la reurbanització del carrer Blasco Ibáñez que es millorarà i ampliarà les voreres, amb instal·lació d’una nova il·luminació i la millora d’accessibilitat del carrer, amb nou mobiliari urbà.