L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.210
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 24.674

dijous, 23 de maig de 2019

El nou projecte d'acabament de la piscina coberta es va presentar ahir a l’Ajuntament.



"EB Arquitectura y Urbanisme", l'estudi d’arquitectura de Tavernes a qui el passat més d'octubre el govern de Compromís va encarregar la redacció del projecte d'acabament d'obres de la piscina, va presentar ahir el projecte a l'Ajuntament.

Les gestions iniciades i en marxa no s'aturen pels temes electorals. Ahir teníem una prova amb la sessió de treball que va tindre lloc en la sala de comissions de l'Ajuntament amb l'assistència de l’alcalde, Jordi Joan, de l’edil d’urbanisme, Josep Llàcer, i dels tècnics del consistori que escoltaren l'estat del projecte de veu de l'equip redactor (foto superior).

Han passat ja sis mesos des que s'iniciaren els treballs de redacció del projecte, de gran complexitat en haver d'adaptar moltes coses del anterior a la normativa actual, i haver d'incloure dins de l'edifici, el pavelló d'halterofilia que no contemplava el projecte primer de la piscina.



A falta de detalls concrets, el projecte estaria molt avançat i l'equip valler d'arquitectura ha contemplat la conversió de la piscina coberta en un edifici de gestió sostenible. Per tant i respecte al projecte anteriors inicial, s'ha modificat la distribució de les estructures internes per crear dos sales diferenciades, una multifuncional per a les necessitats de la regidoria d’esports i un altra per a la concessionària de la piscina.

El projecte contempla la reurbanització de l’accés dels usuaris, s’habilitarà un accés directe al poliesportiu i s'inclou un edifici annex per a l’halterofilia.

La noticia representa una passa més endavant, després que el govern de Compromís aconseguirà la sentencia favorable del jutge el passat setembre, del 2018, i que permetria recuperar la piscina coberta per al poble, després de 7 anys de batalles legals com a resultat de la fallida econòmica de l'empresa triada pel PP per a executar les obres i explotar-les.



A partir del setembre del 2018, i amb sentència favorable, el govern de Compromis va contractar immediatament a "EB Arquitectura i Urbanisme" per a la redacció del projecte d'acabament i va liquidar el que se li ha de pagar a l'antiga concessionària per les obres fetes.

Dos mesos després, en el plenari de desembre del 2018, dins de l'aprovament dels pressupostos d'enguany, el grup de Compromís aprovava destinar 800.000 euros del pressupost per a les obres d'acabament. Va ser l'únic partit que va votar a favor de destinar eixos diners a l'acabament de la piscina coberta.

 

Cap comentari: