L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 15 de maig del 2019

L'Ajuntament licita les obres de millora del trinquet municipal del Camp d'Esports



El govern de Compromís ha publicat la licitació de les obres de millora del trinquet municipal del Camp d'Esports per un valor màxim de 71.403 euros, impostos inclosos. Les empreses interessades han de presentar les ofertes fins el 25 del present més, i una vegada adjudicades les obres i resolts els tràmits administratius es calcula un temps d’execució de 3 mesos.

Segons el projecte tècnic que publica la PCSP les obres consistiran en la reparació de patologies en paviments, fusteria metàl·lica i estructura; la disposició d’un tancament vertical transparent que protegirà de l’entrada d’aigua de pluja al trinquet i el pintat dels paraments dels edificis i la fusteria metàl·lica.
 
La vicepresidenta de la Diputació confirma a l'alcalde l'ajuda per a la millora del trinquet (11-01-2019)

Les obres de millora del trinquet del Camp d’Esports s'executaran amb l’ajuda aconseguida pel govern de Compromís de la Diputació dins del “Pla de Trinquets” , que sufragarà el 80% dels 71.403 euros previstos de cos del projecte, amb la qual cosa l’Ajuntament haurà d’abonar 14.280 euros. 


Conjuntament  a aquestes obres, i dins del mateix projecte, es contempla el canvi de la tela metàl·lica que tanca el frontó municipal i diverses obres de millora en el mateix frontó, així com pintar-lo de nou.