L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.894
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 48.978

dissabte, 18 de maig del 2019

El diumenge, dia 19, sarsuela a la Casa de la Cultura



La Casa de la Cultura presenta el diumenge dia 19 un espectacle de sarsuela amb la representació de “La leyenda del Beso”, a partir de les 19’30 hores i entrades de 7’50 euros.

La representació està a càrrec de “Associació Musical Grau de Gandia”, Orfeo Borja de Gandia, Grupo de Ball “Maisha” i “Associació amics de la lírica”. 

“La leyenda del beso” és una sarsuela en dos actes, dividida en tres quadres que té “libreto” d’Enrique Reoyo, José Silva Aramburu i Antonio Paso, amb música dels mestres Reveriano Soutullo i Juan Vert. Es va estrenar amb gran èxit en el Teatro Apolo de Madrid, el 18 de gener del 1924.