L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 19 de maig del 2019

Cecilia Arnau Torán, tercera classificada en el “Leonid Kogan International Competition for Young Violinists"



La jove violinista de Tavernes, Cecília Arnau, de 9 anys, tota una promesa en el violí, ha aconseguit el tercer premi en un dels concursos internacionals més prestigiosos, tant pel nivell dels participants, de tot el món, com del jurat internacional.

Aquest cap de setmana s'ha celebrat en el Real Conservatori de Brussel·les, la tercera edició del "Leonid Kogan International Competition for Young Violinists", un  concurs de referència en l'àmbit artístic en nàixer sota els auspicis d'una de les llegendes violinísticas de tots els temps: Leonid Kogan (1924-1982) alumne de Abram Yampolsky i Jascha Heifetz.

Cecilia Arnau és nascuda en una família de músics vallers. El seu iaio "el Mestre" Eduardo Arnau va ser Fill Predilecte de Tavernes  i director de la banda més de 40 anys i el seu pare és violinista i catedràtic de conservatori. Cecilia és alumna del concertista Gjorgi Dimcesvki i de l'escola CIM de Mislata.


El tribunal de solistes de nivell internacional estava compost per:  Karen  Aroutiounian (Bèlgica); Sergey  Khachatryan   (Alemanya), Michael  Vaiman   (Alemanya/Israel); Igor  Unterberg   (Bèlgica); Aram Gevorkian   (Letònia) i Eric  Melon   (Bèlgica).

Cecilia Arnau Torán, tota una promesa en l'àmbit violinístic internacional, uneix aquest guardó a l'aconseguit en el International Josefa Micka Competition 2019 i el Premi Nacional a l'Excel·lència Musical “Lexus” 2018-2019, Concurs Provincial Canet d'en Berenguer per a Joves Intèrprets 2018, entre altres.

Donem la nostra més sincera felicitació a Cecília, pares i familiars.