L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 24 de maig del 2019

Els joves de Compromís, la força jove del futur de Tavernes.



El futur de Tavernes passa per garantir oportunitats i serveis als nostres joves. I així serà amb el treball des del govern a l'Ajuntament dels nostres candidats joves

Oportunitats que venen de la mà de programes d’ocupació a través dels quals s’han contractat a centenars de treballadors, molts d'elles joves, i programes d’inserció socio-laboral com l’Incorpora’t, o programes com Centre Obert o Jove Oportunitat que han contribuït a garantir un horitzó de vida digna a molts vallers i valleres joves.

Uns serveis que venen de la mà del fet d’ampliar l’horari de la biblioteca al llarg de l’any i reforçar-ho encara més en època d’exàmens, organitzar activitats lúdiques juvenils o portar festivals a Tavernes, que no sols contribueixen a dinamitzar l’oci i visibilitzar-nos com una ciutat, sinó que també contribueixen a què els nostres joves en especial, tinguen l’oportunitat de gaudir ací de festivals referents arreu d’Espanya i del País Valencià sense haver d’anar-se’n a altres llocs. 



Algú recorda com era un cap d’any abans del Festivern? Ens imaginem un cap d’any (i els dies anteriors) sense el Festivern? L’ambient al poble, concerts, xarangues, programació cultural i esportiva del 29 al 31 de desembre… Com a joves estem satisfets i pagats per la iniciativa del govern municipal de Compromís i estem segurs que la joventut de Tavernes també ho està i recolza els festivals.


Volem continuar acollint gent de tot arreu amb l’organització d’esdeveniments musicals tant per a la gent jove, com per a tota mena de públic. Mediterránea, Festivern, Iboga, Séte Sois Séte Luas o Pop al Carrer han fet de Tavernes una ciutat de on poder gaudir de l’escena musical.

Perquè la nostra joventut es mou i perquè volem continuar oferint oportunitats i serveis als nostres joves, perquè puguen establir ací el seu projecte de vida continuarem aplicant polítiques en perspectiva jove i consolidarem Tavernes com a ciutat de referència de festivals musicals i promourem un casal jove ple d’activitats que faran dels i les nostres joves una comunitat dinàmica i emprenedora.


1 comentari:

Anonimo ha dit...

Esta semana Santiago Abascal ha dit que ninguna dona que no fora guapa deuria presentarse per a governar,que vinga i pegue una mirá als joves de compromis,en este cas a les jovens,a vore que opina,totes guapisimes,que es lo menys important,en molta gana de canviar el sistema i plens de força per estar ahi lluitant