L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 28 de maig del 2019

Hem arribat als 4 milions de lectures, 4 milions de gràcies



Avui ens toca parlar un poc de nosaltres, perquè hem assolit ni més ni menys la xifra de 4 milions de lectures de les nostres notícies. Us agraïm la confiança que doneu al nostre treball: per exemple ahir dilluns van ser 2.055 lectures (més de 48.000 el darrer mes), però és més habitual un ventall de lectures mitjà entre 1.400-1.500 al dia, que pot pujar segons siga l'actualitat. Tots ja sabem que hi ha dies de més calma i altres que com se sol dir "s'amuntona la faena".  De tota manera, gràcies a totes i tots.

Algunes dades més sobre el blog: hem publicat ja més de 12.400 notícies des del 12 de juny del 2008, o siga en uns dies seran 11 anys els que estem ací compartint espai informatiu amb tots vosaltres i pràcticament de forma diària. 

Pensem que som xifres interessants per a un blog local d'informació que depén de la voluntat només d'unes poques persones, que el duem endavant amb la il·lusió de defensar unes idees i, des de la veracitat i el rigor, posar el contrapunt informatiu a la manipulació i desinformació que es fa a les xarxes a molts dels temes vallers.

Sempre ho hem reconegut i mai ho hem amagat: som un blog que, tenim la nostra ideologia com tots els altres tenen la seua, però sempre hem publicat seguint els principis del dret a la informació veraç dels veïns, norma que ha estat i és el nostre nord en publicar les notícies. I des eixa norma, hem agafat un ferm compromís per la nostra terra, la nostra llengua, el nostre poble valencià.

I ho hem fet sense mai voler entrar en la critica de les persones, ni clavar-nos en la seua vida privada. Si hem fet una critica ha estat política, però dirigida al dirigent polític com a personatge públic per les decisions polítiques preses o expressades en plenaris, xarxes o altres mitjans, no mai hem entrat en el pla personal. I  sempre amb argumentes del nostre posicionament. L'atac personal  ho deixem per altres blogs i perfils de facebook. Nosaltres volem una ciutat digna i respectuosa,  no volem  cap Mordor.

Tant ací com al perfil de facebook “lacotorradelavall.notícies procurarem estar cada dia amb vosaltres. Gràcies a tots i a totes per la vostra confiança.