L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 de maig del 2019

12. Dignes de tu: Més recursos i més horari en Salvament i Socorrisme de la platja



Compromís ha invertit 1 milió d'euros en el servei de Salvament i Socorrisme durant la legislatura.

La millora del servei de Salvament i Socorrisme s'ha dut a cap dedicant una major dotació de personal, més mitjans materials i ampliació dels horaris.





En aquesta legislatura

- S’ha dotat de vigilància i socorrisme les platges durant la Setmana Santa, dies festius de Pasqua i Sant Vicent, quan abans no es feia.

- S'ha prestat el servei de vigilància i socorrisme tots els caps de setmana, inclosos els festius entre setmana, de maig fins el 15 de juny, quan no existia en governs anteriors.

- Hi ha més dotació de personal de vigilància i socorrisme des del 15 de juny fins el 30 de setembre amb més dotació i personal.



- S'ha ampliat l'horari de bany i hi ha més personal en les dues platges accessibles. Pròximament es posara en funcionament la tercera platja accessible a Tavernes, prop del Luna Park

- Hem instal·lat noves casetes i postes de Salvament i Socorrisme

- S'ha incrementat horari neteja de platja i arena amb un nou acord amb Diputació