L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.094
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:44.907

dissabte, 18 de maig del 2019

La seguretat del veïnat, i més dels xiquets, és allò més important
Les ventades que estem patint aquests dies, i que poden continuar al llarg del dia d'avui, han provocat la caiguda d'una branca dels arbres que hi ha al voltant de  la zona de jocs del passeig de Lepant.

A primeres hores del matí, s'ha procedit a tancar la zona com a mesura de prevenció i per tal de que siga completament segura per als usuaris, i més encara per als menuts, els màxims usuaris en cap de setmana.
La policia local i personal de manteniment de les zones enjardinades han efectuat tot seguit la inspecció dels arbres, de la qual s'ha deduït que hi ha arbres que són molts vells, i sobre els quals caldrà actuar per tal d'assegurar que no siga motiu de cap perill.
S'ha procedit a tancar la zona i el pròxim dilluns s'actuarà per eliminar els problemes. En aquest cas, ha primat la seguretat , en especial dels xiquets i de les xiquetes, i més encara quan el dia està ennuvolat, hi ha probabilitat d'alguna pluja i de que continua fent vent.
Preguem per tant a les famílies que facen ús dels jocs infantils que hi ha enfront del pavelló, la plaça d'Espanya o el Passeig del País Valencià en aquest cap de setmana.