L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 17 de maig del 2019

En la piscina coberta, si pots triar l'original ¿per a que vols la còpia?


Hi ha empreses dedicades a dissenyar productes i llançar-los al  mercat. Tothom sap que després i descaradament, hi ha qui els copia, els falsifica i els ven. Enganya al comprador.

En la política de Tavernes passa igual: hi ha partit que ha solucionat els problemes d’una obra o inversió,  ja té el projecte i els diners a punt, quan vénen altres partits i el copien i s'apropien el treball de l'altre.  Menteixen i enganyen els vallers i valleres. 
 
I això és el cas de la piscina coberta. Hi ha partit que nomes ha fet que posar traves al projecte, votar en contra en el plenari. També  hi ha d'altres  que han aprofitat la premsa per desinformar i manipular tota qüestió referent al projecte. I ara regalen les xancles... de l'empresa que va quebrar la piscina. 

El govern de Compromís, després de vora vuit anys de batalles legals, de gestions complicades, ha aconseguit dos sentències favorables per a l'Ajuntament: així  ha aconseguit liquidar la piscina, contractar la redacció del projecte d’acabament de les obres i, molt important,  destinar 800.000 euros del pressupost d’enguany per a pagar eixes obres. Només Compromís ho va votar a favor.

Ara veiem com tots eixos partits s’omplen la boca i diuen: acabarem la piscina, la posarem en marxa.. o arriben a dir, més gros encara,  que l'obriran en tres dies.  Tot mentires i enganys. Només volen aprofitar-se del treball d'anys fet per Compromís, mentre amaguen que el projecte ja està en fase de redacció des d'octubre i estan preparats 800.000 euros per a executar les obres .

Els vallers i valleres, en la piscina piscina coberta, han de pensar que si poden triar el projecte i la gestió original, el bo... ¿per a què han de triar una  còpia?