L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 22 de maig del 2019

Valldigna Ràdio ja té autoritzacio de la Junta Electoral per emetre falques electorals gratuïtes



La  Junta Electoral de Zona (JEZ) va enviar ahir una resolució mitjançant la qual autoritza a Valldigna Radio a emetre les falques de propaganda electoral dels partits que es presenten a les eleccions municipals de Tavernes.

La resolució indica també el temps que correspon a cadascun dels partits i es basa en l’article 64 de la Loreg, que no assigna el temps segons la proporcionalitat dels resultats obtingudes en les passades eleccions municipals, sinó que els temps s’assigna per trams de percentatge.

Així Compromís i PP, que obtingueren més del 20%  dels vots, tindran 45 minuts; el PSOE que va obtindré entre el 10 i el 20% se li assignen 30 minuts i a la resta de formacions 10 minuts, amb la qual cosa deduïm en base a eixe article que la JEZ  considera una nova coalició i diferent la que es presenta enguany sota el paraigües d’EU.

El fet que fins ara Valldigna Ràdio no haguera publicat cap falca electoral havia estat criticat per l’oposició local, amb acusacions a Compromís d’impedir les emissions, cosa que va desmentir i negar el partit del govern municipal. Compromís va recordar també que l’actuació de la JEZ havia estat prohibir i amenaçar a l’Ajuntament amb la imposició de multes per la publicació de notícies municipals en els mitjans socials de l’Ajuntament,  cosa que podria tornar a passar si no hi havia una autorització de la JEZ.

Una vegada coneguda la resolució, es comprova que les acusacions de l’oposició eren totalment injustes i infundades: calia una resolució i la confirmació de la JEZ de la idoneïtat de la ràdio municipal per emetre eixa propaganda electoral.

Tal com ja indicarem, Valldigna Ràdio és la primera vegada que participa en unes eleccions municipals des de la seua creació fa uns anys, en aquesta legislatura.