L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 29 de maig del 2019

Gran cap de setmana per als atletes vallers del Centre Excursionista.

 
Els atletes cadets del Centre Excursionista participaren el dissabte per la vesprada del passat cap de setmana en el Campionat Provincial Individual a València. 
 
En xiques:

Nerea Almiñana es proclamava campiona també amb mínima per als nacionals a Gijón en martell. (Fotografia superior)

Lissi Marina era 4 en 300 m. tanques i 4 en 1000 metres llisos

Carmen Escrihuela era 3ra al disc. 
 
Carmen Escrihuela

Va participar també Judit Blasco en 300 i 100 metres llisos 
 
 En homes:

Vicent Gimeno, en altura, superava la mínima requerida per al Campionat d'Espanya Cadet que se celebrarà a Gijon i es proclamava segon al Campionat Provincial. 
 
Vicent Gimeno

Adrià Gimeno va ser 3r als 1500 obstacles.
 
Adrià Gimeno
 Pau Frontera va ser 3r en martell. 
 
Pau Frontera

Per altra banda, a Saragossa, Borja Ortega s'imposava als 800 metres llisos al Campionat d'Espanya Júnior per equips defensant els colors morats del Club Sitges que va ser 8é per equips. Aquest equip està format per gent molt jove, quasi tots juvenils, on va ser un premi estar allí i una experiència.

Diumenge pel matí, a Alzira, tenia lloc el Campionat Provincial Juvenil i Júnior, on Núria Hernández i Josuer Richard foren els protagonistes als 200 metres llisos, Alberto Fajardo en longitud i Martina Santos Juanes en disc.

1 comentari:

AMPECOR ha dit...

Tant costaria en lloc de posar els atletes, posar l'atletisme?