L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.585
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:59.660

dijous, 23 de maig del 2019

La reparació del paviment del passeig Colom avança en la seua segona faseLes obres de reparació i millora del paviment deteriorat del Passeig Colom, en la que podríem denominar la segona fase de l'actuació, avança a bon ritme i es preveu que fins i tot puga estar acabada la setmana que ve.
 
 
Almenys eixa era l'opinió dels operaris, que estan dedicant-se aquests dies amb ajut de maquinària pesant a eliminar els quadres fets de mescla de pedreta de riu i formigó, que pel pas del temps i moltes vegades per les arrels dels arbres s'havien alçat. Posteriorment es tornaran a reomplir amb el mateix tipus de material per conservar la uniformitat en tot el passeig.
 
 
Les fotografies permeten aprecia l'estat de les obres i la zona d'actuació, enfront de la plaça central del poliesportiu i al costat de la font, en la que és la zona més transitada i on hi havia mes quadres deteriorats.
 
 
Les obres  executades suposen una inversió total de 80.000 euros, sense haver de recórrer a cap préstec bancari. Aquesta millora del passeig va ser aprovada només per Compromís i és una de les obres aprovada en el pla d'inversions del del 2018. El nou paviment garantirà un millor transit dels vianants en ser pla  i evitarà caigudes i accidents dels vianants.