L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 11 de maig del 2019

2. Dignes de tu: Millorem la ciutat com es va decidir en les reunions de barri



Compromís ha invertit en els barris del poble un total de 1'6 milions d'euros. 

Compromís ha invertit 1’6 milions en obres de millora dels carrers, les voreres, els passos de vianants sempre atenent l'acompliment de  les normes d’accessibilitat i seguretat de les persones. Cuidem de la ciutat, dels barris i millorem les infraestructures  com van acordar els veïns i veïnes en les reunions de barri.

Barris de la zona alta de la ciutat: 595.000 euros 

Execució del parc del Cantalot; reurbanització de la replaceta del Tio Julio i jocs infantils;  obres del carrer Calvari, Travessera Sant Benet i Corralot;  obres en carrer Divina Aurora i adjacents.




Barris de la zona centre de la ciutat: 453. 000 euros 

Millora de l’encreuament i accessibilitat del carrer Mitja Galta-La Barca; millora i ampliació de les voreres  carrer de la Mar;  millora accessibilitat del carrer la Barca i dels accessos i passos de vianants a la plaça del rei Juan Carlos; reparació d’escocells i voreres dels Sequers.





Barris de la zona baixa de la ciutat: 546.000 euros 

Millora de voreres i accessibilitat de passos de vianants Prado Comarcal-Mestre Sansaloni i carrers adjacents; reurbanització i millora de voreres de Joan d’Àustria, Riu i Escorxador; millora del paviment i rotonda final del passeig Colom.