L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 27 de maig del 2019

Activitat de fi de curs de l'Escola de Jocs al Clot de la Font

L'Escola de Jocs de l'Ajuntament de Tavernes ha organitzat per al dimecres, dia 29 de maig, una excursió al Clot de la Font que servirà com a cloenda del curs 2018/2919.

L'hora d'eixida serà a les 17'15 hores des del pavelló, i cal portar el berenar i aigua per beure. Com és normal i habitual, tots els xiquets i xiquetes participants han d'anar-hi acompanyat per un adult com a responsable.

Aquesta activitat està organitzada des de la Regidoria d'Esports, i també participaran els monitors i efectius de la Policia Local acompanyant els xiquets i els xiquetes en el viatge.

Aquesta visita-berenar al Clot de la Fons s'ha fet altres anys i sempre ha segut un gran èxit de participació de familiars i xiquets i xiquetes de l'Escola de Jocs. Us oferim una fotografia d'una passada edició.